Staże studenckie Wydział Technologii Żywności

W ramach projektu organizowane będą staże zawodowe umożliwiające absolwentom Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie wejście na rynek pracy.

Program realizowany będzie w III edycjach.

Celem projektu jest podniesienie kompetencji oraz zdobycie praktycznego doświadczenia przez udział w wysokiej jakości 12 tygodniowych programach staży zgodnie z kierunkiem kształcenia dla  studentów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie studiujących na przedostatnim i ostatnim semestrze studiów stacjonarnych na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz kierunku Dietetyka, nieaktywnych zawodowo, niebiorących udziału w Erasmusie, zainteresowanych zdobyciem praktycznych umiejętności na stażach.

Przed przystąpieniem do projektu należy zapoznać się z Regulaminem organizacji staży studenckich (https://urk.edu.pl/zasoby/23/zr_70_z1_2020.pdf ) wprowadzonym Zarządzeniem Rektora nr 70/2020 z dnia 27 kwietnia 2020 r.

Załączniki do niniejszego Regulaminu:

Załącznik nr 1 – Formularz zgłoszeniowy do Projektu
Załącznik nr 2 – Umowa o staż
Załącznik nr 2a – Warunkowa umowa o staż
    Załącznik do umowy nr 2.1 – Indywidualny program stażu
    Załącznik do umowy nr 2.2 – Oświadczenie stażysty dla celów ustalenia obowiązku ubezpieczeń społecznych i zdrowotnych
    Załącznik do umowy nr 2.3 – Dziennik stażu
    Załącznik do umowy nr 2.4 – Lista obecności
    Załącznik do umowy nr 2.5 – Karta czasu pracy
    Załącznik do umowy nr 2.6 – Raport końcowe z realizacji stażu
    Załącznik do umowy nr 2.7 – Zaświadczenie o zrealizowanym stażu
    Załącznik do umowy nr 2.8 – Efekty uczenia się
    Załącznik do umowy nr 2.9 – Oświadczenie stażysty
    Załącznik do umowy nr 2.10 – Wniosek o refundację kosztów pracy opiekuna stażysty
Załącznik nr 3 – Wniosek o wypłatę wynagrodzenia stażowego
Załącznik nr 4 – Oświadczenie o rezygnacji z udziału w projekcie

 

Zespół koordynujący zadanie:

Kierownik projektu:
mgr Katarzyna Trochanowska
tel. 12 662 42 53
e-mail: katarzyna.trochanowska@urk.edu.pl                                                         
adres: al. Mickiewicza 21, 31-120 Kraków, Centrum Administracyjnego Wsparcia Projektów Zespół Projektów Dydaktyczno-Szkoleniowych pok. nr 5

Koordynator staży: 
dr hab. inż. Adam Florkiewicz prof. UR
tel. 12 662 48 29
e-mail:
adam.florkiewicz@urk.edu.pl
adres: ul.
Balicka 122, 30-149 Kraków, Wydział Technologii Żywności, Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności

Specjalista ds. administracyjnych: 
mgr inż. Magdalena Jędryczka
tel. 12 662 42 00
e-mail: magdalena.jedryczka@urk.edu.pl
adres: al. Mickiewicza 21, 31-120 Kraków, Centrum Administracyjnego Wsparcia Projektów Zespół Projektów Dydaktyczno-Szkoleniowych pok. nr 2

Specjalista ds. finansowych: 
mgr Krzysztof Baster
tel. 12 662 43 12
e-mail: krzysztof.baster@urk.edu.pl
adres: al. Mickiewicza 21, 31-120 Kraków,

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Aleja Mickiewicza 21
31-120
Kraków
rektor[a]urk.edu.pl
12 633 62 45
12 662 42 51
NIP: 675 000 21 18
REGON: 000001815
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR